Saturday Snack: Nacho-crushed cresent dogs

Na een week gezond eten is er zaterdag plek voor een snack.. En laten we dan ook maar gelijk all the way gaan.. Een ware calorieën bom! Toen ik dit tegenkwam op pinterest kon ik er niet meer onderuit om hem te maken. Vriend-lief had zijn oog laten vallen op deze ultiem Amerikaanse snack en wilde hem nu, nu, nu!

Voor 3 broodjes

Ingrediënten:
1 verpakking danrolles super croissants
3 unox extra magere rookworsten (100 g per stuk)
6 plakjes cheddar smeltkaas
1 el melk
1 hand vol dorito’s nacho cheese

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het deeg van de croissants zo door dat je 3 rechthoeken over houdt. Elke rechthoek bestaat uit 2 driehoeken die gescheiden zijn door een ‘stippellijn’. Druk de twee driehoeken goed samen, zodat je een rechthoek overhoud die maar uit 1 stuk bestaat.
Leg in de lengte 2 plakken cheddarkaas en leg de worst er bovenop.
Vouw de korte zijden over de worst heen en rol vervolgens het deeg om de worst heen.
Doe de chips in een stevig plastic zakje (bijv. Diepvries) en verkruimel ze met de hand of met behulp van een deegroller.
Bestrijk de broodjes met de melk en rol door de verkruimelde chips.
Leg met de vouwnaad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de broodjes in ongeveer 20 min af tot ze goudbruin zijn.

2015/01/img_0167.jpg

2015/01/img_0168.jpg

Advertenties

2 gedachtes over “Saturday Snack: Nacho-crushed cresent dogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s