Wraps met gerookte kip en kerriemayonaise

Weer een lekker wrapreceptje. Deze keer meer een lunch dan een avondmaaltijd. Maar wraps als lunch met vooral koude ingrediënten is ook zeker een welkome afwisseling voor de standaard bammetjes!
Dit gerechtje maakte ik vorig jaar zomer. Volgens mij aten wij de wraps toentertijd wel als lichte avondmaaltijd, bijvoorbeeld vlak voor het sporten wanneer je niet te veel en zwaar wilt eten.

Voor 2 wraps

Ingrediënten:
– 2 wraps
– 2 el yoghurt of kwark
– 3 el mayonaise
– 1 tl kerriepoeder
– 150 g gerookte kip
– 2 handjes peen julienne
– 1 avocado
– 10 plakjes komkommer
– 2 eieren
– peper en zout naar smaak

Bereiding:
– Meng de yoghurt, mayonaise, het kerriepoeder en de knoflook (geperst of heel fijn gesneden) tot een kerriesausje.
– Kook de twee eieren zo’n 8 minuten zodat ze hardgekookt zijn. Snijd daarna in plakjes.
– Snijd de gerookte kip en de avocado in reepjes.
– Verwarm de wraps kort (dan zijn ze makkelijker te vouwen). En beleg met de kerriesaus, gerookte kip, wortel, avocado, komkommer en plakjes ei.
– Breng desgewenst op smaak met peper en zout.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s